سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است

ایران قدرت مطلق پدافند هوایی در منطقه است

ایران قدرت مطلق پدافند هوایی در منطقه است فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: امروز نیروی مقتدر پدافند هوایی ارتش به مرحله‌ای از رشد و نبوغ رسیده که هیچ وابستگی در تجهیزات به هیچ کشوری ندارد و قدرت مطلق پدافند هوایی در منطقه هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در مراسم گرامیداشت ولادت امام رضا (ع) در دانشگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) ضمن تبریک میلاد امام رضا (ع) گفت: ما هر چه داریم از برکت وجود امام رضا (ع) است. اعتقاد قلبی من این است که این امام رئوف گره از بزرگترین مشکلات می‌گشاید.

 

در این مراسم که نمایندگان آستان قدس رضوی هم حضور داشتند فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش از این نیرو به عنوان اولویت اول در دفاع از کشور نام برد و تصریح کرد: همانطور که شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی بیان می‌کرد، جمهوری اسلامی ایران حرم است و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران که لباس خدمت به امنیت این کشور را بر تن دارند، خادمان این حرم و به نوعی خادمان حراست از امنیت کشورِ امام رضا (ع) هستند.

 

وی با اشاره به پیشرفت‌ها و دستاورد‌های نیروی پدافند هوایی ارتش اظهار داشت: امروز نیروی مقتدر پدافند هوایی ارتش به مرحله‌ای از رشد و نبوغ رسیده که هیچ وابستگی در تجهیزات به هیچ کشوری ندارد؛ امروز در تجهیزات بومی در لبه فناوری دنیا قرار داریم و قدرت مطلق پدافند هوایی در منطقه هستیم.

 

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه اگر دشمنان ما توانایی رویارویی با ما را داشتند درنگ نمی‌کردند، عنوان کرد: عامل بازدارندگی دشمنان ایران اسلامی در درجه اول وجود فردی آگاه، شجاع، مدیر، مدبر و مجتهد به عنوان فرمانده در راس کشور و همچنین آمادگی نیرو‌های باایمان و تجهیزاتی که نیرو‌های مسلح در اختیار دارد است که هیچ گلوگاهی ندارند. ما به خاطر داشتن این توانمندی به‌روز به خود می‌بالیم.

 

گفتنی است؛ در این مراسم ًمن ادای احترام به پرچم ضریح مطهر حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) از سوی حاضرین، نشان «ما همه خادم‌الرضائیم» به امیر سرتیپ صباحی‌فرد اهدا شد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار